Rengøringsservice i Aalborg og Nordjylland

Mere end 30-års erfaring med rengøringsservice i Aalborg og Nordjylland taler for sig selv. Vi kommer ud i krogene, og vi tager de opgaver, andre ikke rører ved.

Lær os bedre at kende.

Rengøring under overfladen

9

Rengøringen forstyrrer ikke dit arbejde

9

Fast rengøringsservice til dit behov

9

Fast rengøringsmedarbejder

9

Miljøvenlige produkter

Den Rene Linie leverer rengøringsservice til små og mellemstore virksomheder

30 år er lang tid. Derfor er vi stolte over, at vi har mere end 30-års erfaring indenfor rengøringsservice i Aalborg og Nordjylland.

Første gang vi møder en ny kunde, sætter vi os ind i deres forretning. Vi skal forstå, hvornår, hvordan og hvorfor vi skal gøre rent hos dem. På den måde skaber vi det bedste udgangspunkt for et godt samarbejde.

Og gode samarbejder samler vi på. Vi har både mange loyale kunder og medarbejdere, der gør, at vi kan eksistere den dag i dag.

Vores mere end 25 medarbejdere har høj anciennitet, de er uddannede og de kender de relevante forskrifter indenfor rengøring.

Personlig dialog og tæt samarbejde

Vi lægger meget stor vægt på at holde det, vi lover. Så når vi siger, at vi er fleksible, så passer det. Ofte finder vi os på en kundes lokation indenfor 24 timer, hvis der opstår et uforudset problem.

Dermed står vi på hovedet for vores kunder. Og det efterlever vi hver eneste dag.

I et samarbejde med os vil du mærke, at vi går op i den personlige relation. Vi vil lære dig at kende, og vi vil hjælpe alle de steder, vi kan.

Fra overflader og vinduer til hygiejneløsninger og trappevask, vi kommer ud i krogene. Dét er rengøring under overfladen.